Najčešće postavljena pitanja

Sve što Vas zanima

Registracija

Za fizička lica postoje dva načina registracije. Prvi način je putem naše registracione forme odnosno pravljenjem korisničkog naloga direktno kod nas na aplikaciji popunjavanjem polja profilna slika, korisničko ime, e-mail adresa, šifra i ponovljena šifra. Drugi način je koristeći jedan od Vaših već postojećih naloga na facebook-u ili discord-u.

Pravno lice se registruje popunjavanjem registracione forme za pravna lica, koja se sastoji od profilne slike-loga, imena firme, punog imena firme, e-mail adrese, PIB-a, MB-a, države, grada, ulice, broja adrese, šifre i ponovljene šifre.

Registracija se konfirmira klikom na dobijeni link koji se šalje putem konfirmacionog e-maila.

Ukoliko je došlo do greške prilikom popunjavanja registraione forme greška će se prikazati ispod input polja gde je ta greška nastala.

A ukoliko nakon višestopnih ponavljanja iste greške niste u mogućnosti sami da izvršite registraciju pozovite naš kontakt centar za podršku.

Ako dođe do problema sa konfirmacijom registracije, možete poslati e-mail u kojem će te objasniti Vaš problem i poslati sliku vašeg ekranana, na adresu support@teslacrypto.me

Logujete se unošenjem vaše email adrese i lične šire putem login forme koja se sastoji od e-mail adrese, šifre i recaptcha polja koje služi za odbranu od robota. Ukoliko preferirate logovanje preko socijalnih mreža u izboru su Facebook i Discord koji vam omogućavaju brzi login.

2FA se može aktivirati samo nakon verifikacije naloga, a aktivira se na stranici aplikacije Podešavanja>Račun. Tako što se zatraži zahtev sa generisanje 2FA tajne u obliku QR Koda ili Stringa, koji se onda ubacuje u Google Auth aplikaciju skeniranjem QR Koda ili ručnim upisivanjem tajne. Nakon povezivanja sa Google Auth aplikacijom, na svakih minut će se generisati nova OTP šifra koja se kasnije unosi u aplikaciju pri svakom loginu.

U slucaju da zaboravite šifru, klikom na dugme “Zaboravljena šifra? RESETUJ” biće Vam poslat e-mail za resetovanje šifre, u kojem se nalazi link na koji treba da kliknete i koji ce Vas odvesti na stranu za resetovanje šifre.

Ukoliko niste u mogućnosti da se setite svog emaila pozovite naš kontakt centar za podršku.

Ukoliko izgubite 2FA treba da pošaljete e-mail na adresu support@teslacrypto.me u kojem ćete objasniti šta se dogodilo i kako je došlo do gubitka 2FA koda, nakon čega ca Vam biti poslat e-mail sa daljim instrukcijama.

Verifikacija (fizička i pravna lica)

Know Your Customer (KYC) je proces kojim kompanije proveravaju identitet svojih klijenata. Ovaj proces koriste banke kao i druge finansijske institucije. Ovaj proces zapravo predstavlja zakonsku obavezu potvrđivanja identiteta i osigurava potvrdu da su korisnici oni za koje se predstavljaju.

Za KYC proceduru vam je potreban identifikacioni dokument u vidu Pasoša ili Lične karte uz popunjavanje tri tipa formulara.

Procedura KYC traje maksimalno 2 radna dana, nakon čega klijent dobija email sa odgovorom o ishodu procedure i daljim koracima rada.

U zavisnosti koji su tačno problemi pri proceduri KYC neophodno je dopuniti predmet i u email komunikaciji sa službenikom firme ispratiti neophodne zahteve za eventualnu dopunu predmeta.

Know Your Bussines (KYB) je proces kojim kompanije proveravaju identitet svojih klijenata koji su pravna lica. Ovaj proces koriste banke kao i druge finansijske institucije. Ovaj proces zapravo predstavlja zakonsku obavezu potvrđivanja identiteta stvarnih vlasnika pravnog lica i osigurava potvrdu da su korisnici oni za koje se predstavljaju.

Za svakog starnog vlasnika firme potrebna je lična karta ili pasoš, dok je za preduzeće neophodno Rešenje o registraciji firme (izvod iz APR-a).

Procedura KYB traje maksimalno 2 radna dana, nakon čega klijent dobija email sa odgovorom o ishodu procedure i daljim koracima rada.

U zavisnosti koji su tačno problemi pri proceduri KYB neophodno je dopuniti predmet i u email komunikacija sa službenikom firme ispratiti neophodne zahteve za eventualnu dopunu predmeta.

MARKET (prime, special)

Tu se nalazi 50 izdvojenih kriptovaluta koje se najčešće koriste, a to su: 

USDT,USDC,BTC,ETH,LTC,BCH,LINK,XRP,ADA,DOT,XLM,TRX,SUSHI,SNX,AAVE,COMP,OMG,ZRX,KNC,MKR,MATIC,BAT,UNI,CRV,YFI,MANA,ALGO,ANT,STORJ,DOGE,ENJ,SAND,SOL,ALPHA,SHIB,CHZ,1INCH,LRC,FTM,AXS,GALA,AVAX,RNDR,INJ,ENS,APE,CVX,IMX,DYDX,NEAR

Na Special marketu se nalazi veoma veliki izbor drugih kriptovaluta koje se ne koriste vrlo često od strane klijenata pa samim tim spadaju u drugu kategoriju i imaju druge provizije pri transakcijama.

Dugme info prikazuje detaljno objašnjenje i tehničke karakteristike svake pojedinačne kriptovalute.

Prvo se na market strani izabere kriptovaluta nakon čega se pojavljuje dugme “Uplati”, klik na to dugme će Vas odvesti na stranu Uplati gde se vrši uplata. Uplata se vrši popunjavanjem forme za uplatu koja se sastoji od:
Wallet Adrese sa koje se vrši uplata, količine izabranih kriptovaluta i dodatnih informacija o uplati i na kraju je dugme “Potvrdi”. Nakon toga će se na ekranu pojaviti naša wallet adresa na koju treba da pošaljete izabrani iznos te kriptovalute sa vaše wallet adrese navedene u formi za uplatu.

To znači da ta transakcija nije izvršena na blockchainu, odnosno da kriptovalutu trenutno ne posedujete na našoj aplikaciji. U tom slučaju obavezno izvršite proveru vaše transakcije na blockchinu, podataka koje ste upisali pri transakciji i proverite broj konfirmcija koje su prošle. U slučaju da nije prošao dovoljan broj konfirmacija na blockchainu potrebno je sačekati. A u slučaju greške u slanju obavezno kontaktirajte našu službu podrške.

Klikom na dugme Alert, aplikacija će Vas odvesti na stranu za uključivanje Upozorenja, gde možete definisati i kreirati obaveštenje za određenu promenu u ceni te kriptovalute, za koju će Vam biti poslata specijalna notifikacija.

Alert po ceni se definiše unosom tačne cene odabrane kriptovalute, na primer: izaberete u dropdown meniju “Obaveštenje po ceni”, a zatim unesete cenu koja će biti okidač za obaveštenje, recimo 3000.

Alert po promeni se definiše unosom promene cene koja može biti u formatu procenta ili konkretnog broja kao i odabira smera u kojem će se ta promena desiti, na primer: izaberete u dropdown meniju “Obaveštenje po promeni”, pa zatim unesete vrednost izmene (2), izaberete da li hoćete po procentu ili po konkretnoj vrednosti (%) i na kraju izaberete smer promene cene (ispod).

Alert se isključuje klikom na dugme “Cancel alert” koje se nalazi u gornjem desnom uglu određenog upozorenja kojeg želite da isključite. Što znači da se svako upozorenje posebno definiše, startuje i isključuje.

RAČUN (stanje i portfolio)

Balans ekran prikazuje listu kriptovaluta koje posedujete na računu menjačnice i koja je trenutno njihova količina i vrednost na našoj menjačnici.

Portfolio ekran je grafički prikaz vašeg Balansa na našoj menjačnici i služi za lakše praćenje trenutnog stanja klijentovog računa kroz vizuelizaciju prikaza.

Podaci na balans i portfolio ekranima su real-time podaci i osvežavaju se na svakih 4-5 sekundi.

UPLATE / ISPLATE (fiat novca)

Za uplatu fiat valute dovoljno je da u aplikaciji na strani Račun>Balans kliknete na željenu fiat valutu nakon čega će se pojaviti dugme “Uplati”. Klik na to dugme će Vas odvesti na stranicu sa predefinisanom uplatnicom u kojoj unosite iznos uplate i potvrđujete klikom na dugme “Potvrdi”. Time ste inicirali ličnu uplatu odabrane fiat valute koju treba da sprovedete prema kreiranoj uplatnici u vašoj poslovnoj banci.

Za uplate bilo koje fiat valute na račun klijenta u menjačnici nema provizije, 0% je provizija.

Ograničenja za uplatu ne postoji za maksimalni iznos,  dok je za minimalni iznos 10EUR=20KM zavisno od valute uplate.

Za isplatu fiat valuta dovoljno je da u aplikaciji na strani Račun>Balans kliknete na željenu fiat valutu nakon čega će se pojaviti dugme “Isplati”, klik na to dugme će Vas odvesti na stranu za isplatu izabrane fiat valute popunjavanjem željenog iznosa i vašeg ličnog broja računa u Banci na koji želite da Vam bude izvršena isplata, što potvrđujete klikom na dugme “Isplati”.

Za isplate bilo koje fiat valute sa računa klijenta u menjačnici na račun klijenta u banci provizija je od 1% do 2% u zavisnosti od kategorije naloga.

Postoje tri kategorije korisnika, a to su:

Standard – 2% provizija

Premium – 1.5% provizija

VIP – 1% provizija

Isplata se najčešće izvršava sledećeg radnog dana od momenta aktiviranja, dok u izuzetnim slučajevima povećanog obima posla to može biti maksimalno do tri radna dana od momenta aktiviranja.

Ograničenja za isplatu, za jednog klijenta, je maksimum 10.000EUR=20.000KM po jednom radnom danu, dok je minimum za isplatu 10EUR=20KM zavisno od valute isplate.
Ograničenja za uplatu ne postoji za maksimalni iznos, dok je za minimalni iznos 10EUR=20KM zavisno od valute uplate.
Za detaljnije informacije o uplatama i isplatama pogledajte Tarifnik.

Nije moguća, zakonski su zabranjene uplate i isplate u gotovom novcu.

MENJAČNICA (kupovina, prodaja, zamena)

Osnovni preduslov za kupovinu je da prethodno imate novčanih sredstava na računu u aplikaciji. Zatim se na market strani izabere kriptovalute nakon čega se pojavljuje dugme “Kupi”, klik na to dugme će Vas odvesti na stranu “Kupi” gde se vrši kupovina. Kupovina se vrši popunjavanjem količine izabranog digitalnog tokena kog  želite da kupite dok se trenutna kupoprodajna cena automatski ažurira. Na kraju izvršite potvrdu klikom na dugme “Kupi” i klikom na konfirmacioni ekran dugme “Potvrdi”.

Provizija za kupovinu svih kriptovaluta na Prime marketu je od 1% do 2% u zavisnosti od kategorije naloga, i obračunava se automatski pri transakciji.

Postoje tri kategorije korisnika, a to su:

Standard – 2% provizija

Premium – 1.5% provizija

VIP – 1% provizija

Na Balans strani u Račun sekciji izaberete jednu od kriptovaluta nakog čega će se pojaviti dugme “Prodaj”, klik na to dugme će Vas odvesti na stranu “Prodaj” gde se vrši prodaja. Prodaja se izvršava popunjavanjem količine izabrane kriptovalute koju želite da prodate i potvrdom na dugme “Prodaj” uz konfirmaciju na dodatnom ekranu klikom na dugme “Potvrdi”.

Provizija za prodaju svih kriptovaluta na Prime marketu je od 1% do 2% u zavisnosti od kategorije naloga, i obračunava se automatski pri transakciji.

Postoje tri kategorije korisnika, a to su:

Standard – 2% provizija

Premium – 1.5% provizija

VIP – 1% provizija

Na Balans strani u Račun sekciji izaberete jednu od kriptovaluta, klik na tu kripto valutu će Vas odvesti direktno na stranu gde se vrši zamena. Zamena se izvršava odabirom kriptovalute koju želite da primite, popunjavanjem količine kriptovalute koju želite da date i iznosa koji dajete u zamenu za drugu kriptovalutu. Nakon definisanja zamene potvrđujete je na dugme “Zameni” uz konfirmaciju na dodatnom ekranu klikom na dugme “Potvrdi”.

Provizija za zamenu svih kriptovaluta na Prime marketu je 2% i obračunava se automatski pri transakciji.

ZALOGA (poverilac, dužnik)

Na 3 meseca, 6 meseci, 1 godinu i 2 godine.

U zavistnosti od trajanja zaloga nagrade su 6%, 8%, 10% i 12% na godišnjem nivou (APR).

Nagrade se isplaćuju mesečno i to svakog 10. u mesecu na račun u aplikaciji.

Na 3 meseca, 6 meseci, 1 godinu i 2 godine.

U zavistnosti pokrića pozajmice i vremenskog perioda trajanja zaloge troškovi se kreću od 6-14% na godišnjem nivou.

Troškovi se plaćaju mesečno i to do 5. u mesecu za prethodni mesec u valuti pozajmice preko rakučna u aplikaciji, odnosno automatski se naplaćuju zaduženjem na datoj zalozi svakog 5-og u mesecu..

Samo u slučaju velikog pada cena kripto valuta moguće je da se izvrši prinudna likvidacija zaloge. Ona se vrši u momentu kada vrednost založene kripto valute padne ispod 80% vrednosti pozajmljene valute (LTV), odnosno ako je pokrivenost zaloge prešla proporciju od 1:1,25.

Prinudna likvidacija se izbegava na dva načina: dopunom pokrića zaloge sa povećavanjem digitalnog tokena kog dajete u zalogu kao Dužnik ili smanjenjem tokena koji je pozamljen sa prevremenom uplatom dela glavnice.

Prekid određene partije zaloge je moguće u bilo kom momentu tokom trajanja iste sa klikom na dugme “Prekini zalogu” u kartici konkretne partije zaloge.

Prekid određene partije zaloge je moguće u bilo kom momentu tokom trajanja iste sa klikom na dugme “Prekini zalogu” u kartici konkretne partije zaloge.

POREZ (potvrde)

Dobijate je u digitalnoj formi u aplikaciji na strani Račun>Porez i možete je eksportovti u PDF formatu za dalju štampu i upotrebu.

Porez na prodaju kriptovaluta na menjačnici predstavlja porez na kapitalnu dobit, odnosno porez na ostvarenu razliku u ceni prodajom kriptovaluta.

Menjačnica NE prijavljuje niti obaveštava poreske organe o transakcijama koje su izvršene. To je isključivo lična obaveza i odgovornost svakog pojedinca ponaosob.

CRYPTOPAL (procesiranje digitalnih plaćanja)

CryptoPal je payment procesor za kriptovalute koje isključivo firme i udruženja građana mogu da integrišu u svoje svakodnevno poslovanje bilo da je to online ili PoS, ili da se radi o fakturama između pravnih lica.

Bilo koje pravno lice ili udruženje građana koje ima verifikovan account i integrisanu prodaju na našoj platformi.

Opcije za plaćanja putem CryptoPal-a su:  preko integrisanih crypto berzi, preko naše menjačnice, preko ličnog Wallet-a i preko MetaBridge-a.

Trenutnio prihvata sve valute sa Prime marketa i to: 

USDT,USDC,BTC,ETH,LTC,BCH,LINK,XRP,ADA,DOT,XLM,TRX,SUSHI,SNX,AAVE,COMP,OMG,ZRX,KNC,MKR,MATIC,BAT,UNI,CRV,YFI,MANA,ALGO,ANT,STORJ,DOGE,ENJ,SAND,SOL,ALPHA,SHIB,CHZ,1INCH,LRC,FTM,AXS,GALA,AVAX,RNDR,INJ,ENS,APE,CVX,IMX,DYDX,NEAR

Provizja je 0%, nema nikakve provizije za prijem uplata.

U Republici Srbiji pravna lica po odredbama zakona moraju da prime isključivo fiat valutu kao protivrednost određene digitalneuplate.

Sva druga pravna lica mogu da zadrže primljene kriptovalute i kasnije sami da izvrše njihovu prodaju za fiat valute. 

Da bi pravno lice bilo u mogućnosti da aktivira CryptoPal, mora da ima otvoren i verifikovan korisnički nalog na našoj platformi. Zatim mora da ode na stranu CryptoPal > Procesiranje i da tu uključi i poveže jednu od opcija Webshop, PoS, Instrukcija i Fond.

Postoji dva načina integracije, prvi je direktno povezivanje na naš API, a drugi je instaliranjem CryptoPal plugina za Woo Commerce i Shopify platforme.

CryptoPal se integriše sa Woo Commerce-om putem instaliranja CryptoPal plugin-a za Woo Commerce platformu.

CryptoPal se integriše sa Shopify-em putem instaliranja CryptoPal plugin-a za Shopify platformu.

Trenutno to su samo CryptoPal Woo Commerce plugin i CryptoPal Shopify plugin dok je u pripremi veći broj drugih plugina.

PRODAVCI (Merchanti - naplata digitalnim valutama)

Na strani CryptoPal > Procesiranje klikom na tab Prodavnica pa zatim klik na dugme “Kreiraj Prodavnicu” će vas odvesti na stranu za kreiranje prodavnice. Nakon toga treba popuniti formu za kreiranje prodavnice koja se sastoji od polja: Ime prodavnice, kategorija prodavnice i web adrese prodavnice. Nakon popunjavanja forme treba da se klikne na dugme “Kreiraj” i ako je sve u redu sa podacima, vaša prodavnica će biti kreirana nakon čega možete slobodno početi sa korišćenjem usluge CryptoPal.

Na strani CryptoPal > Procesiranje klikom na tab PoS pa zatim klik na dugme “Kreiraj Račun” će vas odvesti na stranu za kreiranje računa. Nakon toga treba popuniti formu za kreiranje računa koja se sastoji od polja: Prodavnica, Broj računa ili predračuna za plaćanje, Ukupan iznos za uplatu i Valuta plaćanja. Nakon popunjavanja forme treba da se klikne na dugme “Kreiraj” čime je kreirana instrukcija za uplatu u obliku QR coda na vašoj aplikaciji. Dati QR code je neophodno prikazati kupcu koji skeniranjem istoga može da izvrši konkretnu kripto uplatu po datom računu na vašem prodajnom mestu.

Na strani CryptoPal > Procesiranje klikom na tab Instrukcija pa zatim klik na dugme “Kreiraj Instrukciju” će vas odvesti na stranu za kreiranje instrukcije. Nakon toga treba popufniti formu za kreiranje instrukcije koja se sastoji od polja: Prodavnica, Broj instrukcije za plaćanje, Ukupan iznos za uplatu i Valuta plaćanje. Nakon popunjavanja forme treba da se klikne na dugme “Kreiraj” čime je kreirana instrukcija za uplatu u obliku QR coda na vašoj aplikaciji. Dati QR code je neophodno eksportovati i po mogućnosti nalepiti ili spojiti sa vašom fakturom koju šaljete klijentu za uplatu. Vaš platilac skeniranjem istoga QR coda može da izvrši konkretnu kripto uplatu po vašoj fakturi.

  1. Na strani CryptoPal > Procesiranje klikom na tab Fondovi pa zatim klik na dugme “Kreiraj Fond” će vas odvesti na stranu za kreiranje fondova. Nakon toga treba popufniti formu za kreiranje fonda koja se sastoji od polja: Naziv fonda i Rok trajanja fonda. Nakon popunjavanja forme treba da se klikne na dugme “Kreiraj” čime je kreirana instrukcija za uplatu u obliku QR coda za vaš dobrovoljni fond. Dati QR code je neophodno eksportovati i postaviti na bilo kom vidljivom mestu tokom kampanje za doniranje fondu. A takođe možete ovaj QR code koristiti i na kampanjama na socijalnim mrežama kako bi vam donatori slati digitalne uplate. Svaki vaš donator skeniranjem istoga QR coda može da izvrši konkretnu digitalnu uplatu u vaš fond.

TRADER ALATI (trend, signal, force, grafik)

Trend je algoritam baziran na tehničkim indikatorima fokusiranim na pravac kretanja cene kriptovaluta.

Signal je algoritam baziran na tehničkim indikatorima za prikazivanje promena smera kretanja cene neke kripto valute.

Sila predstavlja procentualnu razliku u ceni trenutnog i prethodnog time frejma za određeni digitalni token.

Grafik predstavlja detaljan OCHLV graficki prikaz kretanja cene neke kripto valute u određenom vremenskom intervalu.

Na strani Trader > Trend, nalazi se veliko dugme sa znakom plus u sredini. Klikom na to dugme otvara se modal prozor u kojem se nalazi lista svih kripto parova, klikom na jedan od tih parova aktivirate sve Trader alate za taj kripto par. U zavisnosti od levela vašeg naloga, moći ćete da dodate ograničen broj kripto parova.

ĆASKANJE

U gorenjem desnom uglu aplikacije nalazi se dugme za ćaskanje. Klik na to dugme će vas odvesti na stranu za ćaskanje. Sa desne strane se nalazi dugme sa plusom u sredini, a klik na to dugme će otvoriti novi modal prozor u kojem se nalazi forma za slanje novog zahteva za ćaskanje. Nakon popunjavanja te forme koja se sastoji od polja Korisničko ime i Poruka, klik na dugme “Pošalji” će poslati izabranom korisniku vaš zahtev za prijateljstvo i dalje ćaskanje.

  1. Na strani za ćaskanje, sa desne strane se nalazi lista svih vaših priatelja za ćaskanje. Klikom na dugme Blok koje se nalazi u donjem desnom uglu avatara svakog ćaskanja otvara se novi modal prozor, i zatim klikom na dugme “Prihvati”, ćaskanje sa izabranim priateljem će biti blokirano.

Ćaskanje sa TeslaCrypto Support-om je automatski pokrenuto svim korisnicima. Ovo ćaskanje se nalazi u listi ćaskanja kao i sva druga i služi isključivo za brzu podršku korisnicima. Molimo vas da ne koristite ovaj kanal komunikacije za ne primerenu diskusiju.

NOTIFIKACIJE

Da bi se uključili notifikacije potrebno je da pristanete i date dozvolu aplikaciji da vam šalje notifikacije. A to se radi klikom “Allow” kada vam iskoči prompt koji pita za dozvole oko prikazivanje notifikacija. Prompt iskače samo pri prvom ulasku u aplikaciju iz vašeg browsera. U svakom drugom ulasku moraćete preko podešavanja browsera da omogućite notifikacije za TeslaCrypto aplikaciju.

Notifikacije su prvobitno podeljene u dve sekcije a to su Grafik parovi i Ćaskanje. Za Grafik parove možete dobijati notifikacije za svaki vremenski interval svakog kripto para posebno, dok za Časkanje postoje notifikacije sa zahtevom za ćaskanje i za nove poruke.

Na strani Podešavanja > Notifikacije, postoje dve sekcije, jedna je Grafik Parovi a druga Ćaskanje. Klikom na sekciju Grafik Parovi pojavljuje se lista svih kripto parova koje ste uključili u sekciji Trader Alati u aplikaciji. Za svaki kripto par postoji 9 checkbox-ova, odnosno po jedan checkbox za svaki vremenski interval. To znači da možete uključiti i isključiti notifikacije za svaki vremenski interval posebno i tako za svaki par. Klikom na sekciju Ćaskanja otvara se lista sa dve opcije, prva je sa Zahtevi za ćaskanje, a druga Poruke. Čekiranjem tih polja uključujete ili isključujete notifikacije za pomenutu funkcionalnost ćaskanja.

PODEŠAVANJA

Na strani Podešavanja > Nivo nalazi se lista svih nivoa koje korisnik može imati odnosno na koje se može pretplatiti. Svaki nivo se može uključiti odnosno kupiti sa mesečnim ili godišnjim planom. Klikom na jedan od dva dugmeta u okviru jednog od nivoa aktivira se taj nivo i automatski se izvršava naplata sa vašeg računa u menjačnici.

Na strani Podešavanja > Profil nalazi se dugme Sinhronizuj sa Discord-om. Klikom na to dugme otvara se novi modal prozor u kojem se nalazi dugme za potvrdu povezivanje Discord-a sa našom aplikacijom. Ukoliko nemate ili niste trenutno ulogovani u vaš Discord nalog, u modalu će se nalaziti forma za login na Discordu, nakon logina ili kreiranja naloga, vaš Discord nalog će biti sinhronizovan sa našom aplikacijom, odnosno sa vašim korisničkim nalogom.

Na strani Podešavanja > Profil nalazi se dugme Sinhronizuj sa Facebook-om. Klikom na to dugme otvara se novi modal prozor u kojem se nalazi dugme za potvrdu povezivanje Facebook-a sa našom aplikacijom. Ukoliko nemate ili niste trenutno ulogovani u vaš Facebook nalog, u modalu će se nalaziti forma za login na Facebook, nakon logina ili kreiranja naloga, vaš Facebook nalog će biti sinhronizovan sa našom aplikacijom, odnosno sa vašim korisničkim nalogom.